Aangemaakt op: 23 januari 2024|407 woorden|2 min leestijd|

Natuurlijke Anti Muggen spray

‘With a touch of relief’ door SCENSEBEL

De zomerse onrust

De zomeravonden in je eigen tuin of heerlijke zomeravonden op vakantie behoren rust te brengen, maar muggen kunnen die vrede verstoren. Ze zijn niet alleen vervelend vanwege jeukende beten, maar dragen ook ziekten zoals malaria over. Maar waar komen ze op af? Mensen met een hoge lichaamstemperatuur en die veel koolstofdioxide uitademen, lopen meer risico op muggenbeten. Daarnaast kunnen lichaamsgeuren, zweet en parfums muggen aantrekken. Zo zijn we allemaal opzoek naar de juiste anti muggen spray die het liefst ook geen of zo min mogelijk giftige stoffen bevat.

Bescherming tegen muggenbeten

Het gebruik van muggenafweermiddelen is essentieel om jezelf te beschermen. De natuurlijke Anti Mug – with a touch of Relief spray van SCENSEBEL is een innovatief product dat effectief muggen afweert en biedt toegevoegde verlichting. Wat deze spray zo bijzonder maakt is dat het geen giftige stoffen bevat en dus gebruikt kan worden voor mens, kind en dier zonder dat je je zorgen hoeft te maken over giftige ingrediënten.

Muggenbeetgevaar

Muggen zijn niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk vanwege ziekteoverdracht. De muggen die malaria en Japanse encefalitis overbrengen steken tussen zonsondergang en zonsopgang. Andere muggen die dengue, gele koorts en chikungunya overbrengen steken overdag. Dit betekent dat u zich in landen waar ziektes voorkomen 24 uur per dag moet beschermen. Bescherm jezelf en je dierbaren effectief met Anti Mug – with a touch of relief, een verstandige keuze voor rustige zomeravonden en fijne vakanties.

Geurneutralisatie met natuurlijke ingrediënten

Wat de Anti Mug – with a touch of relief spray nog beter maakt, is de geurneutraliserende werking, dit dankzij de natuurlijke ingrediënten en de werkende stof SINODEEN. Het neutraliseert niet alleen de geuren die muggen aantrekken, maar het biedt ook bescherming tegen beten. Zo kun je comfortabel genieten van je avonden zonder zorgen over muggenbeten en onaangename geuren.

Milieuvriendelijk en Veilig

Dit milieuvriendelijke product is veilig voor gezinsgebruik en biedt een dubbele functie: muggen afweren en geuren neutraliseren. Voor dier en mens. Omdat er geen giftige stoffen inzitten kan de spray veilig gebruikt worden op de huid en in de lucht gesprayd worden. Overgevoelig voor DEET? Deze natuurlijke spray is DE oplossing!

Rust en Comfort

Met de natuurlijke Anti Mug – with a touch of relief spray kun je de zomeravonden in rust en comfort beleven, zonder gezondheidsrisico’s en zonder storende muggenbeten.

Kies voor SCENSEBEL en geniet van ontspanning en rust!

Deel dit bericht!

Laat uw opmerking achter

Gerelateerde berichten