CONSCIOUSNESS | BEWUSTZIJN

Ingrediënten – Definities

Water – Kraanwater

Emulgator – Emulgatoren zijn hulpstoffen die dienen om twee onmengbare vloeistoffen te mengen tot een fijn verdeeld mengsel, de zogenaamde emulsie, en om deze te stabiliseren. Sommige emulgatoren zijn in de Europese Unie goedgekeurd als levensmiddelenadditieven. Wij gebruiken alleen emulgatoren die goedgekeurd zijn voor levensmiddelen. De emulgator is nodig om een emulsie te maken van de geurstoffen/parfums en het water.

Geuren / Parfumoliën – Wij werken met zuivere essentiële oliën en met geuren / parfumoliën die gemaakt zijn van zoveel mogelijk zuivere essentiële oliën. Alle geuren / parfumoliën worden geproduceerd volgens de cosmetische regelgeving (zie hieronder) en bevatten geen ingrediënten die op de lijst van verboden of ziekteverwekkende stoffen staan.

SINODEEN luchtreiniger – biologisch actief bestanddeel, met goedkeuring volgens aanbeveling XXXVI van het Duitse Federale Bureau voor de Volksgezondheid, Bundesamt für Gesundheit Blatt 40, 109, 1997 en de vereisten van de US Food and Drug Administration ( FDA, Title 21, CFR-Part 121, Section F § 121 ). Dit betekent dat de werkzame stof ook in voedsel kan worden verwerkt.

The Basics

Zijn voor dagelijks gebruik voor elke ruimte en op elk moment. En zijn voorzien van gangbare geuren om jezelf te verwennen met een heerlijke geurbeleving.

SUSTAINABILITY | DUURZAAMHEID

Product – Verpakking

Product – De producten worden vervaardigd volgens de richtlijnen van de Cosmeticaverordening (EG) nr. 1223/2009 en de Duitse Cosmeticaverordening van 16.07.2014, de International Fragrance Association (IFRA) en de voorschriften van het Research Institute for Fragrance Material (RIFM). De producten zijn NIET schadelijk voor mens, dier en natuur. Worden microbiologische afgebroken in de natuur door in de natuur/grond bestaande bacteriën.

Verpakking (spray’s) – R-PET plastic & Recycled Violet Glass. De verpakkingen die worden gebruikt voor onze producten zijn zorgvuldig uitgezocht op basis van duurzaamheid. Voor ons is het erg belangrijk dat we een circulaire oplossing kunnen bieden voor jou als consument. Vandaar zijn onze verpakkingen van Greendeal plastic en gerecycled glas zodat je deze overgebleven verpakkingen eenvoudig kunt weggooien. Zonder schade aan het milieu of de natuur.

Verpakking (verzend- & displaydozen) – We hebben voor onze verzend- en displaydozen gekozen voor een leverancier die de verpakkingen naar onze wens heeft kunnen produceren. Met als hoofddoel dat al onze verzendverpakkingen geproduceerd zijn van recyclebaar materiaal. De verzend-/displaydoos voor het bevoorraden van onze retailpartners zijn twee dozen in één om extra en zinloze verpakking te voorkomen. Doormiddel van dit soort oplossingen en verpakkingen proberen we de circulaire economie zoveel mogelijk te verduurzamen.

The Deluxe

Deze lijn bestaat uit exclusieve geuren in een flesje dat past in ieder interieur. Deze Deluxe geuren hebben een refill optie, waardoor jouw glazen flesje bijdraagt aan een duurzame lifestyle.

LOVE | LIEFDE

Spray SCENSEBEL

–  geen enge stoffen op je lichaam en geen nare stoffen in het milieu verspreiden –

Smell SCENSEBEL

 – naast een heerlijke geur in huis, worden onaangename geuren geneutraliseerd –

Be SCENSEBEL

– door onze producten te gebruiken draag jij mee aan een schoner milieu, bewustere & heerlijke lifestyle  –

SCENSEBEL Campagnes

– #weetwatjesprayt | start in 2022 –

The Specials

Zijn de geuren die speciaal zijn ontwikkeld voor specifieke momenten zoals vakanties en feestdagen, of voor je huisdier of je paard.

Missie

SCENSEBEL zet zich actief in om de consument bewust te maken en te voorzien van duurzame producten die door iedereen, op elk moment verantwoordelijk gebruikt kunnen worden.

Visie

Wereldwijd een duurzame lifestyle te creëren waarin bewuste en liefdevolle keuzes gemaakt worden.

Schrijf je nu in en ontvang het nieuws(te) als eerste.

We sturen enkel relevante content, geen spam. *