Willem Lamberts

The Start

De familie van Willem is al een lange tijd actief met hun handelsonderneming in het ontwikkelen, produceren en leveren van biologische en milieuvriendelijke oplossingen voor allerlei verschillende bedrijven. Sinds vorig jaar zomer (2021) kwam Willem op het idee om ook voor de consumentenmarkt een biologische ‘interieur’ spray te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is.

In deze huidige tijd en samenleving moet het een must zijn om milieuvriendelijke producten te gebruiken in een duurzame verpakking. Vaak is dit nog niet het geval. De beproefde actieve biologische ingrediënten vanuit het familiebedrijf vormen de basis van de eerste productlijn in de SCENSEBEL ‘interieur’ sprays.

The Basics

Zijn voor dagelijks gebruik voor elke ruimte en op elk moment. En zijn voorzien van gangbare geuren om jezelf te verwennen met een heerlijke geurbeleving.

Scensebel

The Next Phase

Het idee was geboren, Willem was van mening dat een sterke merknaam duidelijk weergeeft waar het merk voor staat: aangename geuren, duurzaamheid en aandacht voor de natuur. Door ‘scent’ en ‘sensible’ samen te voegen ontstond SCENSEBEL met als onderliggende gedachten om een merk op te bouwen dat naast interieursprays een totaalpakket aan huishoudelijke- en cosmeticaproducten aan gaat bieden wat past bij de huidige denkwijze van onze maatschappij. Met de focus op kwalitatief goede producten en aandacht voor de planeet.

The Deluxe

Deze lijn bestaat uit exclusieve geuren in een flesje dat past in ieder interieur. Deze Deluxe geuren hebben een refill optie, waardoor jouw glazen flesje bijdraagt aan een duurzame lifestyle.

Scensebel

The Present Phase

Sinds juli 2022 zijn we met de webshop live gegaan en hebben we meerdere varianten van de biologische ‘interieur’ spray ontwikkelt en klaargezet voor de verkoop. In de tussentijd zijn we aan de slag gegaan met onze online marketing via Instagram en Facebook. We kijken er naar uit om jullie daar weer terug te zien en we zien jullie reviews met belangstelling tegemoet. Bij SCENSEBEL zijn we altijd in voor iets nieuws. Dus geef asap je favo geur door via de homepage en maak kans op een gratis versie van jou ‘interieur’spray.

The Specials

Zijn de geuren die speciaal zijn ontwikkeld voor specifieke momenten zoals vakanties en feestdagen, of voor je huisdier of je paard.

The Business

Het bedrijf en merk SCENSEBEL is een producent, handelsonderneming en webshop voor de consument en detailhandel die actief zijn met bewust, duurzaam en liefdevol omgaan met onze planeet, maar geen concessies willen doen qua woongenot, beleving en verzorging.

Het merk SCENSEBEL staat voor:

ConsciousnessBewustzijn
SustainabilityDuurzaamheid
LoveLiefde

Waarmee we willen zeggen dat SCENSEBEL er alles aan doet om onze producten en verpakkingen zo te ontwikkelen, te produceren dat we onze Missie en Visie waar kunnen maken.

Missie

SCENSEBEL zet zich actief in om de consument bewust te maken en te voorzien van duurzame producten die door iedereen, op elk moment verantwoordelijk gebruikt kunnen worden.

Visie

Wereldwijd een duurzame lifestyle te creëren waarin bewuste en liefdevolle keuzes gemaakt worden.

Schrijf je nu in en ontvang het nieuws(te) als eerste.

We sturen enkel relevante content, geen spam. *