With a touch of Consciousness

De biologische ingrediënten zijn gebaseerd op planten extracten en oliën. Hierdoor bevatten onze producten geen parfum en kun je ze elk moment van de dag, in iedere ruimte en zo veel als gewenst gebruiken.

The Basics

Zijn voor dagelijks gebruik voor elke ruimte en op elk moment. En zijn voorzien van gangbare geuren om jezelf te verwennen met een heerlijke geurbeleving.

With a touch of Sustainability

Ons team gelooft in het behoud van de natuur en in deze huidige tijd dragen we met ze allen een steentje bij. Wij proberen met onze milieuvriendelijke producten samen met jullie beter te zijn voor de natuur, zonder het gebrek aan heerlijke en prettige geurbeleving. Door samen te werken met leveranciers die ons voorzien van milieuvriendelijke verpakkingen kunnen wij onze impact op de natuur minimaliseren.

The Deluxe

Deze lijn bestaat uit exclusieve geuren in een flesje dat past in ieder interieur. Deze Deluxe geuren hebben een refill optie, waardoor jouw glazen flesje bijdraagt aan een duurzame lifestyle.

With a touch of Love

Met de goede mix tussen de werkzame stof Sinodeen® en etherische oliën kunnen we bijna elke geur maken die past bij elk huishouden of individu. Onze producten kunnen onaangename geuren neutraliseren en tegelijkertijd er een overheerlijke geur voor terugplaatsen. Een goede geur heeft de kracht om voor elk individu een prettig gevoel te creëren. Wat met SCENSEBEL vanzelfsprekend is, door dat alle producten van biologische aard zijn.

The Specials

Zijn de geuren die speciaal zijn ontwikkeld voor specifieke momenten zoals vakanties en feestdagen, of voor je huisdier of je paard.

Missie

SCENSEBEL zet zich actief in om de consument bewust te maken en te voorzien van duurzame producten die door iedereen, op elk moment verantwoordelijk gebruikt kunnen worden.

Visie

Wereldwijd een duurzame lifestyle te creëren waarin bewuste en liefdevolle keuzes gemaakt worden.

Schrijf je nu in en ontvang het nieuws(te) als eerste.

We sturen enkel relevante content, geen spam. *