Aangemaakt op: 17 april 2024|400 woorden|2 min leestijd|

Het verhaal achter SCENSEBEL

SCENSEBEL is DE biologische en milieuvriendelijke interieurspray van deze tijd! Waarom is dat zo? Lees hieronder het verhaal achter SCENSEBEL en waarom zij er alles aan doen om de huidige markt in interieursprays uit te dagen.

In het hart van SCENSEBEL ligt een diep gewortelde toewijding aan liefde, bewustzijn, en duurzaamheid. De expertise in biologische en milieuvriendelijke oplossingen vormen de basis van ons streven naar een duurzame interieurspray voor consumenten die gemaakt is met liefde en passie voor mens, dier en de planeet.

Filosofie van SCENSEBEL

SCENSEBEL is meer dan een merk; het is een levensstijl toegewijd aan liefde en bewuste keuzes. Vandaar onze slogan: “Met alles wat wij doen, geloven wij in het uitdagen van het nu”.     

Als producent, handelsonderneming en webshop, streven we naar woongenot, beleving, en verzorging zonder compromissen te sluiten op het gebied van duurzaamheid. Onze missie is duidelijk: bewustzijn creëren en voorzien in duurzame producten, gedragen door liefde voor onze planeet.

De productlijnen: de Basics, Deluxe en Specials

De Basics
Voor dagelijks gebruik, bieden deze sprays een subtiele geurbeleving in elke ruimte, op elk moment, met liefdevolle zorg voor jouw welzijn en het milieu.

De Deluxe: Exclusieve geuren voor een verfijnde ervaring, met liefde voor de natuur. Met een refill-optie dragen deze sprays bij aan een duurzame lifestyle.

De Specials: Unieke geuren voor specifieke momenten, speciaal gecreëerd met liefde en bewustzijn voor vakanties, feestdagen, of voor degenen die je dierbaar zijn.

Veiligheid zonder compromissen

In tegenstelling tot veel gangbare roomsprays, zijn SCENSEBEL sprays vrij van gevaren zoals irritatie, brandgevaar, lange termijn gezondheidsschade, milieuschade, en corrosieve irritatie. We maken geen compromissen als het gaat om jouw welzijn, omdat we geloven dat liefde voor de planeet begint bij de keuzes die we maken.

Het geheime ingrediënt: Sinodeen®

Onze sprays zijn gebaseerd op de krachtige stof Sinodeen®. Deze natuurlijke werkzame stof neutraliseert onaangename geuren zonder schadelijk te zijn voor mens, milieu, en dier. Gecombineerd met etherische oliën, bieden we een breed scala aan geuren die liefdevol passen bij elk huishouden of individu.

Doe mee met de SCENSEBEL beweging!

Sinds juli 2022 zijn we live met onze webshop, waar liefde en duurzaamheid samenkomen in onze biologische ‘interieur’ sprays. Volg ons op Instagram en Facebook om deel uit te maken van onze liefdevolle community. Geef je favoriete geur door via de homepage en maak kans op een gratis versie van jouw ‘interieur’ spray!

Deel dit bericht!

Laat uw opmerking achter

Gerelateerde berichten